Diabetes patient

Formål

Hos blodsukker.dk kan man gratis gemme sine blodsukkermålinger. Ud fra målingerne vises en række statistikker og gennemsnit, som både kan hjælpe til bedre egenomsorg, samt gøre det enkelt at dele sine tal med sin diabetes-behandler.

Siden er designet, så det er så enkelt som muligt at gemme sine målinger - og ligeledes enkelt at overskue sine statistikker. Det er en hjælp til at blive klogere, uden at være ekstra besvær i hverdagen.


Effektivt og værdifuldt

Diabetespatienter måler tit deres blodsukker, men bruger dem ofte bare som øjebliksbilleder. Blodsukker.dk sætter på en effektiv måde målingerne i system og gør dem til langsigtet værdifuld viden. Når man ser sine tal sat i grafer og udregnet i gennemsnit viser det sig helt tydeligt, hvor man 'ligger godt' - og hvor der kan sættes ind for at styre sin diabetes endnu bedre.

Dette er både en hjælp for en selv, der ser målingerne hver dag, men også en stor hjælp for diabetes-behandlere, der får et meget klarere billede af patientens 'virkelig verden'. Og det giver et fælles udgangspunkt for samtale og rådgivning mellem patient og behandler.


Målinger med mere

Ud over blodsukkermålinger kan man også gemme sit dagsskema for insulin-type og -dosis, samt om man prikker skiftevis i den ene og anden side. Disse info vises automatisk som anbefalinger, hver gang man gemmer en måling. Det er endnu en måde, hvor blodsukker.dk hjælper til en mere effektiv hverdag.


Vær med

Hjælp dig selv og din behandler med at blive klogere. Opret en konto og begynd at gemme din blodsukkermålinger.

Warning: Undefined array key "user_id" in /customers/e/a/2/blodsukker.dk/httpd.www/info-patient.php on line 37