Behandler

Værdifuld viden

Hos blodsukker.dk kan diabetes patienter gratis gemme deres blodsukkermålinger, samt information om insulintype, dosis, med mere. Ud fra målingerne kan der nemt vises en række statistikker og gennemsnit. Det kan både anspore patienten til bedre egenomsorg, samt give behandlere en mere reel viden om patienters 'virkelig verden'. Og det er vigtigt, for jo mere man ved, desto bedre kan der rådgives.

For diabetes-behandlere giver de overskuelige statistikker og gennemsnit ikke blot en bedre viden, men kan også hjælpe med at forklare patienter de videre tiltag på en enkel måde. Begge parter ser samme data, og begge parter føler de kan bidrage med noget. Det er værdifuldt.


Den fulde cirkel

Der er tre grundsten i idéen bag blodsukker.dk..:
1. At gøre det nemt at gemme blodsukkermålinger.
2. At gøre det enkelt for patienter at overskue deres data.
3. At gøre det effektivt at dele patienters data med behandlere.

For at slutte cirklen har blodsukker.dk derfor en klar målsætning om at indgå i et positivt samarbejde med det offentlige diabetes-behandlingssystem.


Forskning

Med et stort antal brugere i systemet bliver det til mange målinger. Og med målinger nok bliver det til 'Big Data'. Det åbner op for forskningsprojekter i databasen, hvor man kan lave udtræk baseret på geografi, demografi, samt måleresultater. Naturligvis kun i helt anonymiseret form.


Datasikkerhed

Fortroligheden af brugeres data har højeste prioritet. Hjemmesiden bruger derfor en signeret og krypteret forbindelse, og alle personlige informationer i databasen er ligeledes krypteret efter nyeste standard. Kun brugeren selv kan se sine personlige informationer, og man skal aktivt tillade at dele sine personlige data med sin behandler.


Frivilligt at være med

Det er helt frivilligt at bruge blodsukker.dk. Diabetes patienter kan gratis oprette en konto og frit nedlægge den igen - og behandlere i sundhedssektoren kan ligeledes frit vælge, om de vil være en integreret del af systemet. Der er ingen tvang. Kun fordele for alle. Du anbefales derfor, som behandler, at være med. Og du er samtidig velkommen til at udbrede kendskabet til blodsukker.dk hos dine patienter - men lade det være op til dem om de ønsker at deltage.


Mere information

Vil du vide mere om blodsukker.dk - eller registreres som behandler - er du meget velkommen til at kontakte administrator på: info@blodsukker.dk. Vi ser frem til at høre fra dig..